The September Issue

Katsoimme kuvistunnilla 26.2. elokuvan The September Issue, joka kertoi muotilehti Voguen syysnumeron tekemisestä. Syyskuu on muotimaailman tärkein kuukausi, ja lehden tekemiseen kuluu jopa viisi kuukautta. Elokuva kuvasi koko tuota aikaa, ja siihen kuului niin vaatteiden suunnittelua kuin muotinäytöksiäkin, sekä paljon muotikuvauksia sekä kuvien karsimista lehteä varten. Elokuvan ”tärkein” henkilö oli Voguen päätoimittaja Anna Wintour.

Elokuva oli hyvin kiinnostava, ja se kuvasi todella monipuolisesti muotilehden tekoa. Oli yllättävää, miten paljon asioita vain lehden yhden numeron tekemiseen sisältyy. Opimme elokuvasta paljon uutta, ja se oli myös hauskaa katsottavaa.

septemberissue

Elokuvan trailer täällä.

Mainokset

7 ajatusta artikkelista “The September Issue

 1. aino sanoo:

  tuli semmoinen olo, että mäkin haluan johonkin muotilehteen töihin !

 2. anaoliviasaanasofia sanoo:

  This film was very good. It was very interesting because it explained a lot about the life of a fashion designer. And it explained what you have to sacrifice to get throught it like friends and family.

 3. Anna sanoo:

  Elokuvaa oli kyllä kiintoisaa katsoa, sillä se avarsi paljon mutoilehti-maailmaa.
  Välillä tuli mietittyä, kannattaako todella uhrata noin paljon asioita yhden lehden takia, mutta näköjään monien ihmisten mielestä kyllä.
  Elokuvaa katsoessa tunteet olivat erittäin ristiriitaisia, sillä toisessa hetkessä jokin asia ärsytti pienellä tapaa, kun jo hetken päästä jokin oli hauskaa ja saattoi jopa hieman nauraa asialle.
  Eli lyhyesti, pidin elokuvasta.

 4. Jasmin sanoo:

  Oon täysin samaa mieltä kun Anna. Elokuva avasi paljon muotilehden tekijöiden maailmaa. Oli tosi kiinnostavaa nähdä muotikuvauksien tekoa sekä kannen ja artikkeleiden suunnittelua. Olin kyllä hämmästynyt siitä, miten jokainen pienen pieni asia oli kuitenkin niin tärkeä. Esim. muotikuvissa; jos malli/tausta ei ollut täysin kohdillaan, oli kaikki aloitettava alusta.
  No mut joo, mäkin pidin tosta elokuvasta. Sen vois joskus kattoa uudestaankin. (:

 5. Saana sanoo:

  Olen samaa mieltä kuin Anna, että September issue avarsi muotilehden toimittajien maailmaa. Ihme, miten yhden lehden tekemiseen tarvitaan niin paljon taustatyötä. Elokuvassa näytetyt muotikuvat olivat upeita. Välillä Voguen päätoimittaja otti päähän kun se vaan määräili kaikkia ja ei ottanu muita huomioon. Leffan tunnelma tuli välllä vähän hysteeriseks, mut muuten hyvä leffa.

 6. anahango sanoo:

  se oli tosi kiva elokuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset